Correct & Perfect Concealer Kit

Innehåll: 4,5g
Produktinformation

Detta concealerkit är en sann livräddare! Använd först den återfuktande krämiga concealern för att dölja mörka ringar runt ögonen och blemmor. Applicera sedan pudret som finns i bottnen för att få en perfekt hudton. I locket finns en spegel för att ge möjlighet att enkelt applicera concealern vart som helst. 

Användning

Välj en nyans som är 1-2 nyanser ljusare än din foundation för att dölja ringar under ögonen, blemmor och skönhetsfläckar. Applicera under ögat ända fram till den nedre fransraden genom att använda en fingertopp för att dutta dit den krämiga concealern. Applicera lite i taget för att bygga upp önskad täckningsgrad och använd därefter en mjuk borste för concealer för att applicera pudret.

Innehållsförteckning

Ethylhexyl Palmitate, Ceresin, Hydrogenated Polyisobutene, Silica, Ethylhexyl Stearate, Cyclopentasiloxane, Talc, Copernicia, Cerifera (Carnauba) Wax, Polyethylene, Sorbitan Stearate, Silica, Phenoxyethanol, Talc, Mica, Silica, Mineral Oil, Dimethicone, Propylparaben, Methylparaben, CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 77891.