Sensitive Shave Cream Protecting

Artikelnummer: RS5511
Innehåll: 125ml
Produktinformation

Denna koncentrerade rakkräm skapar ett lyxigt lödder som lyfter skäggstrån från huden för att ge en bekväm rakning utan att irritera huden. Rakkrämen innehåller allantoin som återställer hudens fuktbalans samtidigt som den lugnar huden. Produkten är fri från parabener, SLS och SLES.

Innan användning av en produkt i kategori steg 2, använd en produkt i kategori 1 för att rengöra och ta hand om din hud för att få en mer bekväm rakning. När du har avslutat steg 2, välj en produkt i kategori 3 för att lugna och återfukta huden efter rakningen.

Observera att produkten är enbart för utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögonen, om kontakt sker skölj ögonen noggrant med varmt vatten. Förvara inte produkten i temperatur över 40°C.

Användning

Applicera en liten mängd rakkräm på fuktat ansikte. Massera in över skäggväxten och raka i samma riktning som hårväxten, skölj bladet efter varje drag. Skölj sedan nog med kallt vatten för att ta bort rakkrämen och för att stänga porerna.

Innehållsförteckning

Aqua (Water), Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hyrdroxide, Coconut Acid, Glycerine, Triethanolamine, Parfum (Fragrance), Sodium Hyrdroxide, Allantoin, 4-Terpineol, Limonene, Linalool.