Sensitive Shave Gel Ultra Glide

Artikelnummer: RS5510
Innehåll: 125ml
Produktinformation

Denna rakgelé är perfekt för daglig rakning för känslig hy. Rakgelén är återfuktande och skapar en yta på huden för att ge en nära rakning utan att skada huden. Innehåller Aloe Vera för att lugna, återfukta och skapa en jämn hudton även för den känsligaste huden. Produkten är fri från parabener, SLS och SLES.

Innan användning av en produkt i kategori steg 2, använd en produkt i kategori 1 för att rengöra och ta hand om din hud för att få en mer bekväm rakning. När du har avslutat steg 2, välj en produkt i kategori 3 för att lugna och återfukta huden efter rakningen.

Observera att produkten är enbart för utvärtes bruk. Undvik kontakt med ögonen, om kontakt sker skölj ögonen noggrant med varmt vatten. Förvara inte produkten i temperatur över 40°C.

Användning

Applicera en liten mängd rakgelé på fuktat ansikte. Massera in över skäggväxten och raka i samma riktning som hårväxten, skölj bladet efter varje drag. Skölj sedan nog med kallt vatten för att ta bort rakkrämen och för att stänga porerna.

Innehållsförteckning

Aqua (Water), Disodium Laureth Sulfosuccinate, Glycerine, Cocamidopropyl Betaine, Glycereth-26, Triethanolamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Hexylene Glycol, Parfum (Fragrance), Alie Barbadensis Leaf Juice, PEG-14m, Disodium EDTA, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Sulfite.