Amie

Amie

Hudvårdsmärket Amie är skapat av den brittiska skönhetsexperten Fiona Parkhouse som tidigare arbetade som chef på Estée Lauder. Amie var ursprungligen framtagen som den perfekta hudvårdsserien för hennes egen dotter Samantha.

Samanthas hud var väldigt känslig men problematisk med acne och fet hy. Fiona ville inte att dottern skulle använda produkter som var för starka och aggressiva mot huden, då såna produkter långsiktigt kan leda till mer problem än vad de löser tillfälligt: Huden kan bli torr och irriterad, vilket leder till en överproduktion av olja och blemmor!

Tillsammans med den världsledande läkaren Dr Susan Mayou från London Cadogan Clinic har Fiona skapat en effektiv och naturliga produkter för huden som verkligen fungerar.

”Naturliga, icke-irriterande ingredienser är viktiga i hudvårdsprodukter”
Dr Susan Mayou, hudspecialist.

Fiona upptäckte själv fördelarna med produkterna för hennes egen blandhy som var fet på vissa ställen och torr på andra. Tack vare Amie är Fionas tillfälliga hudproblem med irriterad hud ett minne blott. Både Fiona och Samantha är levande bevis för fördelarna med att använda Amie.