Jasmine Essential Oil (5% in Grapeseed Oil)

Artikelnummer: PEOJASM01
Innehåll: 10ml
Produktinformation

Eterisk jasminolja (5%) blandad med vindruvskärnolja. Jasminblommorna är handplockade i Indien. Jasmin är en vintergrön buske som kan bli upp till tio meter hög. Busken har fina ljusa blad och stora väldoftande vita blommor. Jasminolja kombinerad med rosolja är basen för många av världens mest kända damdofter. Jasminblommorna handplockas och varje blomma genererar inte mycket jasminolja, därav är produktionen mycket kostsam. 

Egenskaper:  euforisk, upplyftande, balanserande, värmande.

Används med Evening Primrose Natural Carrier Oil. Jaminoljan passar bra att blanda med eterisk olja från ros men även från sandelträ och citrusfrukter.

Användning

Alla produkter från Bomb Cosmetics innehåller eteriska oljor på grund av deras terapeutiska och aromatiska egenskaper. 

Eteriska oljor är för koncentrerade för att användas direkt på huden. För att använda eteriska oljor i badet, på kroppen och som rumsdoft  blanda med en basolja som har en mild doft. Basoljorna är 100% naturliga kallpressade vegetabiliska oljor från kukuinöt, oljedådra och nattljus.

Innehållsförteckning

Vitis Vinifera (Grapeseed) Oil, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Oil, Benzyl Alcohol*, Eugenol*, Geraniol*, Benzyl Benzoate*, Farnesol*, Linalool*. (* Occurs naturally in essential oils.)