Spicy Vanilla Body Balm

Artikelnummer: VPCC25
Innehåll: 250ml
Produktinformation

Denna hudlotion har en hög koncentration av växtextrakt för att motverka hudens åldrande. Den innehåller dessutom hyaluronsyra som är ett viktigt ämne för huden eftersom det binder vatten i huden vilket även ökar hudens elasticitet. Produkten är fri från parabener, mineraloljor, silikon och färgämnen.

Innehåller extrakt från följande växter:
Ringblomma (Calendula Officinalis) har lugnande och läkande egenskaper som stimulerar huden. Ringblomman hämmar irritation i huden, förbättrar fuktbalansen och ökar blodcirkulationen i huden.

Kamomill (Matricaria Chamomilla) är anti-inflammatiorisk tack vare den höga halten av flavonoider, som vårdar röd och torr hud. Kamomillens egenskaper bromsar hudens åldrande genom att främja produktion av kollagen, hyaluronsyra och antioxidanter.

Hedblomster (Helichrysum Italicum) innehåller en hög koncentration av flavonoider som är sammandragande, uppfriskande och lugnande.

Vinranka (Vitis vinifera) innehåller polyfenoler och bioflavonoider som är anti-inflammatoriskt och antioxidanter. Motverar ödem och svullnad genom att stärka hudens kapillärväggar. Främjar produktion av kollagen, vilket motverkar hudens åldrande.

Användning

Applicera över hela kroppen.