Organic Egyptian Loofah Facial Pad

Artikelnummer: HYLO10
Storlek: 10cm
Produktinformation

Cirkulär rengöringspad till ansiktet av ekologisk luffasvamp och ekologisk bomull som skonsamt exfolierar huden. Djuprengör porer och tar bort orenheter för att fräscha upp huden. Luffasvampen tar bort döda hudceller och gör det möjligt för huden att absorbera vårdande ingredienser i ansiktsrengöringen och ansiktskrämen. Genom att använda rengöringspaden ökas blodcirkulationen i huden vilket förebygger och reducerar fina linjer.

Luffasvampen den torkar väldigt fort efter användning minimeras bakterietillväxten. Hydrea London använder enbart 100% ekologisk luffasvamp från Egypten. Luffasvampen är välkänd för dess effektiva exfolierande egenskaper som finns tack vare de tjockare och flexibla fibrerna som blir mjuka och större i vatten. Fibrerna mjukgör huden och ger huden en fin lyster utan att irritera. Det är ingen överraskning att luffasvampar har använts till hudvård i århundraden!

Användning

Massera ansiktspaden i varsamma cirkulära rörelser i ansiktet för att exfoliera huden. Baksidan av bomull kan användas vid rengöring av ansiktet.

Fler produkter från Hydréa London (Visa alla)